La fibra òptica a la Biblioteca Municipal de Viladecavalls, més a prop

La Torre
01 de març del 2016

La fibra millorarà el servei de la biblioteca Foto: Aj. V.


La setmana passada, el Servei de Brigada de l’Ajuntament de Viladecavalls va procedir a la instal·lació d’accés del cablejat de la fibra òptica a la Biblioteca municipal, per tal que l’empresa subministradora pugui procedir a la instal·lació de la fibra a aquest equipament. Aquest treball s’ha dut a terme, donat que  el desplegament de la xarxa d’alimentació es realitza de forma soterrada, i les instal·lacions municipals no disposaven d’un accés òptim per a la seva implementació. 

La instal·lació de fibra òptica a la biblioteca suposarà una millora substancial tant per als treballadors com els usuaris que passaran de tenir una amplada de línia de i una velocitat molt superior a l'ADSL i, per exemple, descarregar i pujar continguts a 100 Mb, fet que repercutirà directament en l’equipament del personal de biblioteca, els 4 ordinadors amb connexió a internet disponibles per als usuaris, els dos terminals habilitats exclusivament per a consultes i al senyal Wifi.

En aquests moments la gestió ja es troba molt avançada i només restà que Telefònica procedeixi a la distribució del servei. Des de l’Ajuntament es continuarà treballant amb l’ànim d’impulsar i millorar les infraestructures de comunicació al municipi.