Carrefour compra l'Eroski de Terrassa

La cadena francesa ha anunciat aquest dilluns l'acord per l'adquisició de 36 establiments de la cooperativa basca, entre els quals hi ha el de la nostra ciutat

Carrefour subrogarà les condicions laborals dels treballadors
Carrefour subrogarà les condicions laborals dels treballadors | Foto: Carrefour
Agències
29 de febrer del 2016
Actualitzat a les 17:14h
Eroski ha arribat a un acord per a la venda d'un paquet de fins a 36 hipermercats a la cadena de distribució Carrefour per un import màxim de 205 milions d'euros, segons ha informat aquest dilluns el grup de distribució basc. Dels 36 hipermercats que formen part d'aquest acord hi ha el de Terrassa, ubicat al carrer Extremadura, prop de l'avinguda del Vallès.

Carrefour subrogarà les condicions laborals dels treballadors, per la qual cosa l'operació, en espera de l'aprovació de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC), preveu el manteniment de tots els llocs de treball. La venda, que s'engloba dins del Pla Estratègic d'Eroski per enfortir els seus negocis prioritaris, tindrà un impacte positiu en la rendibilitat del grup a mitjà termini.

La directora general de Xarxa Comercial d'Eroski, Rosa Carabel, ha valorat positivament la transacció amb la qual es conclouen les operacions de desinversió previstes en el pla de sanejament de la xarxa d'hipermercats i supermercats. "A partir d'ara recuperarem progressivament el ritme d'obertures de supermercats propis i seguirem accelerant l'expansió de botigues franquiciades", ha ressaltat.