L'IES Copèrnic de Terrassa acull un concurs per joves programadors

El 16 de març tindrà lloc aquesta iniciativa adreçada als Instituts amb perfils de desenvolupadors d'aplicacions

per La Torre, 1 de març de 2016 a les 07:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de març de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
"Programame" és un concurs de programació, per alumnes de formació professional per a tota Catalunya, que celebra enguany, el 16 de març, la seva sisena edició a l'Institut Nicolau Copèrnic de Terrassa.

L'objectiu és reunir un nombre elevat d'equips que representen a diferents Instituts d'arreu de Catalunya durant una jornada, i proposar deu problemes comuns a resoldre.


Durant 4 hores són lliures de desenvolupar solucions als mateixos, sense l'ajuda de cap material extern (no tenen connexió a Internet) i entregar-la abans del termini establert.

Un software específic s'encarrega de testejar les solucions aportades amb l'ajuda d'un equip de correctors, que determinen quins equips han resolt més solucions i el temps dedicat a fer-ho, per escollir quins grups són els guanyadors.


A la tarda es procedeix a fer l'entrega dels premis. L'objectiu global és estimular l'alumnat que formarà part del futur teixit professional, oferint un repte encoratjador, alhora de crear nous lligams i compartir expèriencies dins de la comunitat educativa, en una jornada de caire festiu.

 

Participació