Millora dels paviments a Les Martines i Vista Alegre de Terrassa

S'intervé al carrer del Mas Branca i la cruïlla d'Argentina i Cuba

La Torre
26 de febrer del 2016
L’Ajuntament iniciarà el proper dilluns, 29 de febrer, dues actuacions de millora de paviments asfàltics al carrer del Mas Branca (urbanització de les Martines), a l’alçada del número 22; i a la cruïlla del carrer d’Argentina amb el carrer de Cuba (urbanització de Vista Alegre). Els treballs de millora de la calçada consisteixen en la reparació del paviment de formigó existent, amb la reparació d'esquerdes i enfonsaments.

La durada de les obres serà de cinc dies, del 29 de febrer al 4 de març, en tots dos casos, i es faran de forma paral·lela. En el cas del carrer del Mas Branca hi haurà un tall total de la via, amb les conseqüents afectacions a la circulació rodada i itineraris alternatius previstos. Així, els veïns del carrer del Mas Branca del número 1 al 22 faran l’accés d’entrada i sortida a través del camí de Can Sant Feliu des de l’avinguda Joaquim de Sagrera.

En canvi, a la cruïlla entre els carrers de l'Argentina i de Cuba només hi haurà una ocupació parcial de la via, pel que no es preveu desviació del trànsit. Les obres les durà a terme l’empresa Asfaltats Riba, S.A per un import de 6.415,69 euros.