Els alumnes de Salesians Terrassa treballaran a Bon Preu

El conveni permet als estudiants dur a terme les pràctiques de la FP Dual a la cadena de supermercats

Lluïsa Tarrida
27 de febrer del 2016

Xerrada als alumnes de Salesians de la responsable de Bon Preu Foto: Salesians Terrassa


Dins de les Jornades Professionals i Tecnològiques de Salesians Terrassa, es va portar a terme al teatre de l'escola una xerrada a càrrec d'Estela Díez, cap del Servei de Desenvolupament i Organització dels Supermercats Bonpreu-Esclat.

Després de signar el conveni de col·laboració entre el centre egarenc amb l'empresa de supermercats catalana pel que fa a la formació en modalitat DUAL dels alumnes, des de la direcció es va veure la necessitat d'explicar el perfil de treballador que busca la cadena i també les condicions de contractació sota les quals treballa.

En la xerrada hi van assistir els alumnes actuals d'Activitats Comercials i de Gestió Administrativa i també un nombre considerable d'alumnes de promocions anteriors. Tots ells van tenir l'oportunitat d'entregar el seu currículum i, alguns alumnes d'Activitats Comercials, van ser entrevistats per tal de poder començar, durant la tercera avaluació, les seves pràctiques en modalitat DUAL. Els currículums entregats pels antics alumnes també van ser ben rebuts per l'empresa amb la intenció que entrin en el procés de selecció que té obert per cobrir les vacants de la zona.

Des de Salesians Terrassa afirmen que estan "molt satisfets d'haver signat aquest conveni de col·laboració amb BONPREU-ESCLAT ja que ens obra les portes a aconseguir més pràctiques en modalitat DUAL".

El proper curs, amb l'inici del nou CFGS Gestió de Vendes i Espais Comercials DUAL a Salesians Terrassa, esperen estar també en disposició de poder oferir, no només tècnics de grau mig sinó també de grau superior.