Álex Rodríguez pren possessió del càrrec de regidor de Terrassa

El nou regidor Alejandro Rodríguez
El nou regidor Alejandro Rodríguez | C. M.
J.M.O.
25 de febrer del 2016
Actualitzat el 26 de febrer a les 9:57h

Álex Rodríguez, en la seva intervenció en el ple Foto: Cristina Moraguez


El ple municipal de Terrassa de febrer ha començat amb la presa de possessió del càrrec de regidor de l'Ajuntament d'Alejandro Rodríguez Ulloa -popularment se l'anomena Álex-.

"La meva primera intervenció en el ple vull que sigui en homenatge a Gabriel Turmo. Vull ressaltar que sempre ha estat un treballador incansable, perfeccionista i meticulós, a més de responsable i compromès. Fa sis anys que treballo amb ell i ho sé de bona fe. La seva darrera intervenció en el ple va acabar agraïnt a tothom la feina feta. I ara em toca a mi, en nom del PP, et donem les gràcies perquè sabem que sempre defensaves les sigles del nostre partit. Et desitjo en aquesta nova etapa que comencis no li donis importància a la marca sinó a la cursa", ha manifestat.

Rodríguez ocupa la cadira del PP que ha deixat buida Gabriel Turmo per motius de salut. La nova cara que es veurà a la sala de plens es la d'un jove advocat egarenc. Tot i que en l'anterior legislatura ja va ser un dels quatre electes pel Partit Popular.
  Les eleccions municipals li van anar malament al PP. En un primer moment, i encara en calent, Turmo va assumir totes les culpes i es va posar a disposició de partit. Ja en fred, i analitzada la situació, es va entendre que la pèrdua de tres regidors era més un càstig general al PP que no una pena a un mal treball fet a Terrassa i al projecte egarenc. Per aquesta raó, va romandre com a regidor tot apuntant que era de manera provisional i més o menys per un any i mig, fins a juliol o setembre de 2016. 

Però va arribar l'ictus, un moment dur, on ho va passar malament. Els metges li van recomanar que es prengués les coses amb més calma, que evités les situacions d'estrés, i un del llocs on hi havia més tensió era en els debats polítics.