De ruta gastronòmica per Terrassa amb jazz de fons

Torna la ruta MenJazz Terrassa amb la participació d'una vintena d'establiments que oferiran plats i tapes inspirades en aquest gènere musical

La Torre
25 de febrer del 2016
Actualitzat a les 10:27h
Autoritats presentant la ruta gastronòmica
Autoritats presentant la ruta gastronòmica | Foto: Cristina Moraguez

Del 2 al 20 de Març Terrassa torna a acollir el Festival de Jazz que, com cada any des
de 1982, converteix la ciutat en l’epicentre del Jazz a casa nostra. Amb la música com a protagonista, s’organitzen moltes activitats entre les que destaca la iniciativa de combinar gastronomia i Jazz: és la Ruta Gastromusical MenJazz Terrassa.

L'acte de presentació, va tenir lloc aquest dimecres 24 de febrer a La Nova Jazz Cava de
Terrassa on es van presentar les novetats d'enguany. Els millors restaurants de la ciutat s’han reunit per oferir una ruta gastronòmica pels carrers de la ciutat, així es podrà guadir de Tapes maridades amb Grans Vins i Menús Gastronòmics molt especials amb una selecció de vins acurada per a l'ocasió. Però com que no es tracta només de menjar, els plats escollits aniran acompanyats de la música de Jazz que n'ha estat la seva inspiració. Podrem trobar-ne per a tots els gustos des de menús complerts fins a tapes pels més frugals.
 

La Nova Jazz Cava va acollir l'acte de presentació del MenJazz Foto: Cristina Moraguez

Sigui quina sigui la tria, vindrà acompanyada pels vins de cellers emblemàtics, des dels
clàssics com el vi Raventós d’Alella fins a les aportacions més recents com el nou vi
negre Raventós del Segre. No podrien faltar caves històrics i de prestigi, com és el cas
de Parxet, Mont-Ferrant o Titiana.

A més, seguir el MenJazz porta premis i regals, Sopars Maridats, Tapes, Vins, Lots especials del Gremi Carnissers o Visites a Celler. Tots els participants al MenJazz poden tenir una recompensa complementària si participen en el concurs que es proposa. Així es tracta de fer-se quatre fotografies de 4 restaurants diferents que participin en les Jornades Gastronòmiques. Un cop fetes cal enviar-les al Twitter o Facebook de Jazz Terrassa i s'entrarà en el sorteig de diversos lots i productes.
 

Llistat de restaurants participants al MenJazz
 

Autoritats presentant la ruta gastronòmica Foto: Cristina Moraguez