El Camí Moliner de Matadepera, a punt de solfa

Aquesta prova és tot un esdeveniment esportiu al poble i arriba el 13 de març

La Torre
28 de febrer del 2016
Actualitzat a les 10:13h
El proper diumenge 13 de març torna una de les marxes en BTT més emblemàtiques de Matadepera, informa Matadepera.cat. El Camí Moliner, que organitza el Club BTT Matadepera, arriba a la 17a edició mantenint les característiques habituals que han fet d’aquesta prova tot un esdeveniment esportiu al poble. Aquest passat dilluns es va presentar a les instal·lacions del Camp de Golf Municipal amb l’alcaldessa Mireia Solsona, el regidor d’esports Quico Sala i Narcís Serrat, un dels organitzadors. 

De nou, el Camí Moliner comptarà amb dos recorreguts principals: una volta curta de 27 km, amb uns 1.000 metres de desnivell; i una segona, de més dificultat, de 56 km i uns 2.000 metres de desnivell. Com sempre, el trajecte resseguirà els voltants del municipi, tot recordant els recorreguts que feien antigament els carruatges que portaven el gra des dels camps de conreu fins als molins.

Les dues voltes tenen un preu de 19 euros per als ciclistes amb llicència en vigor, i de 21 euros si no en tenen. En tots dos casos, els participants rebran una armilla com a obsequi.
A més, aquest any es tornarà a celebrar una volta familiar guiada, més assequible, que tindrà un preu de 10 euros amb l’obsequi d’una samarreta.