Un cicle de música contra la pobresa infantil arriba a Terrassa

Els beneficis per la venda d’entrades i les aportacions a la fila 0 es destinen a Càritas

La Torre
24 de febrer del 2016
Actualitzat a les 10:27h
El cicle Música contra la pobresa infantil, impulsat per la Fundació Música Solidària, la Fundació Antigues Caixes Catalanes i el Grup BBVA, format per BBVA i CatalunyaCaixa, arriba ara a les poblacions de Granollers, Terrassa, Sabadell, Sant Cugat, Vic, Berga, Montserrat i Reus. A la capital egarenca es farà a la catedral del Sant Esperit, el dia 18 de març, a dos quarts de deu de la nit, i amb el "Rèquiem" de Mozart.

El cicle, que s’allargarà durant tot 2016, es va iniciar el passat 3 de gener a Tortosa. En les properes setmanes, arribarà a 8 punts més del territori català.

L’objectiu és doble: d’una part, fer arribar la música clàssica arreu de Catalunya i de l’altra, la captació d’ingressos pels programes socials centrats en la pobresa infantil de les Càritas Diocesanes Catalanes. El cicle, a més, pretén fer arribar la música a llocs i persones on no arriba habitualment i que alhora siguin un altaveu obert als ciutadans, per tal d’ajudar entre tots a la tasca que està duent a terme Càritas.
 
Aquests concerts tenen lloc a esglésies, catedrals i equipaments culturals a ciutats de Catalunya.