Denunciat per conduir ebri per Terrassa i amb el permís retirat

L'home va ser aturat per la Policia Municipal perquè un far del cotxe no li funcionava

La Torre
23 de febrer del 2016
Actualitzat a les 17:36h
Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va aturar aquest dilluns a la nit un cotxe a la carretera de Castellar. El vehicle tenia un far que no funcionava i això va cridar l'atenció dels agents.

Quan la unitat es va acostar al conductor per informar-lo de la infracció, van observar com aquest feia pudor d'alcohol. Efectivament, en la prova d'alcoholèmia l'home va donar 0,35MG/L.  

Així mateix, el conductor no presentava permís de conduir i al comprovar-ho a través del sistema informàtic, els agents van veure com el tenia retirat per ordre judicial per un període de més de dos anys.

La Policia va instar l'home a acompanyar-lo a comissaria per realitzar les proves evidencials. Durant aquesta conversació, segons els agents, el fill del ressenyat va mostrar-se agressiu i per aquest motiu va ser denunciat per falta de respecte a l'autoritat.

Del vehicle se'n va fer càrrec una dona. En les proves a prefectura, l'home va donar 0,36MG/L. Va ser denunciat per conduir sota els efectes de l'alcohol i sense permís.