Prodis canta sota la pluja al Teatre Principal de Terrassa

El musical serà representat per 25 actors i actrius dels centres de Teràpia Ocupacional i comptarà també amb la Coral de l'entitat egarenca

La Torre
25 de febrer del 2016
Aquest divendres 26 de febrer a les sis de la tarda, el Teatre Principal acollirà l’estrena del musical Cantant sota la pluja a càrrec dels Serveis de Teràpia Ocupacional de Prodis (Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca).

L’obra serà representada per 25 actors i actrius dels centres de Teràpia Ocupacional de la fundació terrassenca, entre persones ateses i professionals, en una adaptació pròpia i molt personal.

Els serveis de teràpia ocupacional de Prodis, tant per a persones amb discapacitat intel·lectual com per a persones amb paràlisi cerebral, cerquen aconseguir la màxima integració social de les persones ateses, promovent tasques i activitats destinades a afavorir la seva autonomia, desenvolupant el seu potencial, i així descobrir noves experiències. Tot això, sempre d’acord amb les pròpies necessitats individuals de cadascú.

L’acte comptarà també amb un concert a càrrec de la Coral de Prodis, que interpretarà cançons del seu repertori. La coral, composta per 27 cantaires i que està dirigida pel voluntari de la Prodis Josep Puig, és ja un grup amb set anys de trajectòria que participa en nombrosos actes de la fundació o de la ciutat de Terrassa.

Dia: 26 de febrer de 2015
Hora: 18:00h
Lloc: Teatre Principal de Terrassa (Plaça de Maragall, 2)
Venda anticipada d'entrades a Prodis, Plaça del Tint 6 i al Centre Ocupacional Reina de la Pau, Pau Marsal 136.