Terrassa acull La Descomunal 8 en una nova trobada d'artistes egarencs

El show en què hi seran totes les disciplines artístiques tindrà lloc aquest divendres

La Torre
24 de febrer del 2016
La vuitena edició de La Descomunal oferirà aquest divendres un show ple de sorpreses de la mà dels creadors Mario Monzó, Xavi Miranda i Víctor Monzó (membres de la productora audiovisual Natalia Colors). Els organitzadors han convidat diversos artistes de diferents disciplines a participar en un show sota el títol On és Frogman? Serà a les vuit del vespre a la Societat Coral Els Amics. 

Aquest trio de creadors han ideat un espectacle en què combinaran la ficció amb la disciplina artística de cadascun dels convidats, passant així la naturalesa de La Descomunal pel seu filtre personal. El que vindrà després podria anomenar-se un Speed Dating (trobades de dos o tres minuts per conèixer molta gent diferent en poc temps), però sempre en una versió especial.

En aquesta vuitena edició es comptar amb la música de Kinsale, un duet femení que, tot i ser molt jove, compta amb una llarga trajectòria de directes a tot el territori català. Tindrem la saviesa cinematogràfica de Ramón Bosch da Souza, cineasta i conseller al Vimediaclub, un dels pocs videoclubs supervivents a la ciutat. Les arts visuals vindran representades per Martí Furgber (il·lustrador) i la Marina Figueres (fotògrafa). També hi haurà lloc per a les arts escèniques, amb José Álvarez (actor) i Míriam Moukhles (ballarina). La poeta Tanit Amorós posarà la lírica a l’esdeveniment. A més, comptaran amb la col·laboració de la productora Palosanto Films, que ja van participar a la Descomunal 3.

La Descomunal és una trobada d’artistes que se celebra cada dos mesos. Cada edició l’organitza un artista o col·lectiu diferent, tria un tema i uns convidats, i sobre aquest eix organitza una dinàmica, un debat, un treball col·lectiu... Això fa que cada edició de LaDescomunal sigui diferent i irrepetible. Seguint amb aquesta filosofia, Natalia Colors organitzen #LaDescomunal8. Natalia Colors és un col·lectiu de joves cineastes que es dediquen a produir, dirigir i protagonitzar curtmetratges, a més d’organitzar el cinefòrum To the Wonder Cinema Club als Amics de les Arts i Joventuts Musicals.