L'Ateneu Candela de Terrassa presenta el nou llibre d'Anna Maria Villalonga

L'autora ofereix un recull de relats de literatura negra escrits per tretze autores

La Torre
23 de febrer del 2016
Actualitzat a les 9:16h

El 25 de febrer a dos quarts de vuit de la tarda a l'Ateneu Candela hi haurà Anna Maria Villalonga, filòloga, blogaire i novel·lista d’èxit. Presentarà els seu darrer llibre 'Noves dames del crim' (Editorial Llibres del Delicte), on ofereix un recull de relats de literatura negra escrits per tretze autores, algunes veteranes, però amb la novetat que la gran majoria d'elles s'estrenen en el món de la literatura negra i policial. Els seus noms són: Isabel-Clara Simó, Rosa Ribas, Anna Moner, Isabel Franc, Elisenda Roca, Blanca Busquets, Roser Cabré-Verdiell, Montse Sanjuan, Sílvia Romero, Antònia Carré-Pons, Raquel Picolo, Gemma Pasqual-Escrivà i Anna Maria Villalonga.

Anna Maria Villalonga va néixer a Barcelona l’any 1959 i és professora de literatura catalana a la Universitat de Barcelona. És escriptora, investigadora, crítica literària i de cinema, especialista en novel·la negra. Escriu regularment en diversos mitjans. L’any 2014 va publicar la seva primera novel·la “La dona de gris”.

Aquesta activitat s'emmarca dins de la Segona Edició del cicle Febrer Negre al Candela, que té lloc durant el mes de Febrer a l'Ateneu Candela.

La programació: http://ateneucandela.info/node/1379