Comença el termini per sol·licitar ajuts escolars a Matadepera

Els conceptes són ajuts individuals per necessitats socials, material escolar fungible i didàctic

La Torre
22 de febrer del 2016
Actualitzat a les 8:47h
La regidoria de Benestar Social de Matadepera obre aquest 22 de febrer i fins al 15 de març la convocatòria dels ajuts escolars municipals per al curs 2015/16, informa Matadepera.cat.

Podran sol·licitar aquests ajuts els pares o responsables legals de tots aquells alumnes que compleixin requisits com que l’alumne ha d’estar empadronat i viure a Matadepera, així com escolaritzat en qualsevol dels centres educatius públics del municipi. No obstant, s’admetran alumnes escolaritzats en places reservades de centres privats concertats ordinaris del municipi en els nivells de segon cicle d’educació infantil i primària. 

El nivell de renda de tots els membres de la unitat familiar en el darrer termini de presentació de la declaració d’IRPF (any 2014) vençut no podrà haver superat determinats llindars. 

Els conceptes són ajuts individuals per necessitats socials, material escolar fungible i didàctic; llibres (P3, P4 i P5), suport a l’alumnat amb dictamen de necessitats educatives especials, colònies escolars (P3, P4 i P5), educació primària (1r, 2n, 3r, 4rt, 5è i 6è curs), i alumnat de l’Institut. 

Les sol·licituds es dirigiran a l'Oficina d'Atenció Ciutadana situada a la plaça de l'Ajuntament, 1, 08230 de Matadepera, telèfon 93 787 02 00, fax. 93 730 00 48 i correu electrònic [email protected].