L'AMPA El Vapor de Terrassa defensa la direcció

"Ara es moment d'aplicar seny, actuar amb perspectiva i sobre tot d'allunyar el més possible els nostres fills d'aquesta polèmica", escriuen des de la junta de l'associació de pares i mares | El professorat s'ha manifestat aquests darrers dies demanant respecte per l'equip directiu

L.T./J.M.O.
19 de febrer del 2016
Actualitzat el 20 de febrer a les 18:51h
En els darrers dies, una notícia publicada a La Torre sobre una activitat que es duia a terme a l'escola El Vapor va desfermar la polèmica. Desenes de comentaris van inundar la informació amb declaracions procedents de progenitors i pares d'exalumnes debatent sobre la direcció de l'escola i algunes decisions controvertides que s'havien pres darrerament.

El debat ha estat tant encès que aquesta setmana, tot l'equip de mestres ha decidit tancar files i sortir cada matí, abans que comencin les classes, a les portes de l'escola per fer una cadena humana amb cartells penjats al coll en suport de la direcció. Així mateix, aquest divendres a la tarda, pares i mestres s'han concentrat per demanar respecte pel treball que s'està realitzant des de l'equip directiu.

Així mateix, des de la junta de l'AMPA també s'ha volgut donar suport a la direcció i professorat a través d'un comunicat penjat al seu web en què exposen als pares la situació i la seva posició al respecte: 

"Portem una setmana convulsa i més agitada del que la majoria de nosaltres voldríem. Molts de vosaltres ens heu traslladat la intenció de donar suport públic a l’equip de mestres i la direcció, però sou encara més els pares que ens demaneu que fem el possible per aturar aquesta situació tan desagradable.

Ara es moment d’aplicar seny, actuar amb perspectiva i sobre tot d’allunyar el més possible els nostres fills d’aquesta polèmica.

Els actuals membres de l’AMPA no tenim cap dubte de la capacitat i professionalitat dels mestres de la nostra escola ni tampoc de la direcció, i així ho expressarem pels canals adequats, però creiem que ara es el moment de donar una resposta tranquil·la i no alimentar una espiral de conflicte que estem segurs no es correspon amb la presumpta gravetat del seu origen.

Òbviament no podem obligar a ningú a fer res, faltaria més, però us demanem que penseu que és millor pels nostres fills i actueu en conseqüència".