Albert: «A Feiner se l'ha de jutjar per la seva feina no per les seves piulades»

El diputat reconeix que les declaracions del seu càrrec de confiança van ser "desafortunades" però recalca que "no només nosaltres hem de demanar disculpes per tuits ofensius"

Lluïsa Tarrida
18 de febrer del 2016
Actualitzat a les 16:50h
Aquest dimecres, el PSC de Terrassa va comunicar al diputat de comerç de la Diputació de Barcelona, l'egarenc Isaac Albert, el seu malestar per unes declaracions realitzades pel seu assessor Carles Feiners via Twitter. Pels socialistes el càrrec de confiança d'ERC "ha insultat i menystingut diverses persones pel sol fet que no pensen com ell" i per aquest motiu demanaven que se'l cessés "de forma immediata del càrrec" i realitzés una disculpa pública.

El mateix dijous, Feiner va utilitzar la mateixa xarxa social per demanar disculpes afirmant que "lamento el to utilitzat en la meva piulada de dissabte i prego que acceptis les meves excuses" i oferint-se a col·laborar amb el regidor Amadeu Aguado.

A l'espera de saber quina serà la resposta o el proper pas del PSC respecte aquest tema, aquest dijous, a pregunta de La Torre, el regidor Isaac Albert ha entrat a valorar aquesta polèmica. "Carles Feiner exerceix el seu càrrec per la seva àmplia expertesa, és un tècnic i un càrrec de confiança però no és militant del nostre partit. No compartim les declaracions que ha realitzat i vam demanar-li que se'n retractés i que demanés disculpes", ha manifestat el diputat i ha afegit "sens dubte van ser unes declaracions desafortunades, s'ha disculpat, i per nosaltres això ja és suficient". En cap moment s'ha plantejat la dimissió de l'assessor, "és una cosa que ha de decidir Feiner i en tot cas ja veuríem si li acceptaríem o no".

Un cop fet extensibles les disculpes també en nom d'Esquerra "cap aquelles persones del PSC que s'hagin sentit ofeses" i "sense justificar en absolut les piulades fetes", Albert també ha manifestat que "així com nosaltres demanem disculpes, el tinent d'alcalde Amadeu Aguado hauria de fer el mateix per uns piulades igualment desafortunades". I ha recordat que "entenem que estiguin molestos però nosaltres també ho estem per altres declaracions que s'han fet totalment irrespectuoses i faltones cap a membres del nostre partit".

I això no obstant, aclareix que, "no per això demanem la dimissió del polític o del tècnic que les han fet". En aquest sentit, Albert demana una mica de calma, i saber diferenciar "la vida pública de la vida privada, entenem que Feiner és un càrrec de confiança i que se l'ha de jutjar per la seva validesa professional, no per unes declaracions que com ja he dit no compartim".