Set victòries per al CN Terrassa en el campionat per parelles de Frontennis

Les dues parelles de Divisió d'Honor van imposar-se als seus rivals

La Torre
18 de febrer del 2016
Actualitzat a les 12:28h
El Club Natació Terrassa va sumar set victòries en la tercera jornada del Campionat de Catalunya de Frontennis per Parelles que va celebrar-se el cap de setmana passat.

En Divisió d’Honor, ambdues parelles van obtenir el triomf. La parella A, integrada per Pol Dalmases i Dani López, va derrotar el Cerdanyola per 1 set a 2. Al seu torn, la parella B, amb Xavi Dalmases i Javier Martínez, va vèncer el Pelotari Santa Coloma per 2 a 1. Pel que fa a la Primera Categoria, Dani Freijo i Rafa Cumplido van derrotar una altra parella local, integrada per Ferran Cantariño i Àlex Navarro, per 2 a 1. També van resoldre amb èxit el seu compromís Xavier Amatller i Raúl Merino, que van desfer-se de L’Hospitalet per 2 a 1. Al seu torn, Joan Grau i Javi Vicente van guanyar el Berga B a domicili pe 0 a 2.

En Segona Categoria, el CN Terrassa va assolir dues victòries. Sergio Garrido i Sergio Jiménez van superar el Berga B per 2 a 1. Per la seva banda, Paco Nieto i Albert Domínguez van batre una altra parella del club, formada per Iñaki Vallejo i Albert Igual, per 2 a 0. Menys sort van tenir Rafa Miró i Sergi Ortega, que van caure contra el Frontennis Abrera B per 2 a 0.

Quant a Tercera Categoria, Sandra Rodríguez i Carlos Cejas van ser derrotats pel Berga per 2 a 0. També van perdre José Jiménez i Cristina Villalpando en la modalitat de pilota lenta, en aquest cas contra l’Igualada per 2 a 1.