El PSC Terrassa demana el cessament d'un assessor d'ERC per insults

Els socialistes denuncien el comportament "inacceptable i reprovable" d'un càrrec de confiança dels republicans a la Diputació de Barcelona a través de Twitter | L'autor de les piulades ha utilitzat les xarxes socials per demanar disculpes públicament

La Torre
17 de febrer del 2016
Actualitzat a les 20:24h
En els darrers dies, a les xarxes socials s’ha produït un intercanvi de missatges al voltant del debat sobre el model comercial. En aquest debat hi han participat diverses persones que formen part del grup municipal socialista i membres de l'executiva local, així com d'altres formacions polítiques, com ERC. En aquest context, es va produir la intervenció d'un càrrec de confiança de la Diputació de Barcelona, Carles Feiner, directament dependent del diputat i regidor terrassenc, senyor Isaac Albert, que els socialistes consideren que "ha depassat els límits propis d'un debat democràtic, lliure i respectuós".

El PSC ha fet arribar un comunicat en què expressa que a través de Twitter, aquest càrrec de confiança d'ERC "ha insultat i menystingut diverses persones pel sol fet que no pensen com ell i que estan disposades sempre a debatre i argumentar, amb esperit crític i respecte personal i polític, que no és incompatible amb la contundència en les opinions", i per aquest motiu considera "un comportament inacceptable i reprovable, que només contribueix a embrutar la imatge de les persones o partits que el practiquen" i que consideren que "incompatible amb l'exercici d'un càrrec públic a una institució democràtica".
 
 
 
Per tot plegat, l'agrupació municipal del PSC demanem que el diputat de comerç a la Diputació de Barcelona, Isaac Albert, procedeixi "de forma immediata" al cessament del càrrec de confiança esmentat, així com que "ofereixi disculpes públiques per aquesta actitud tan poc democràtica i respectuosa, totalment incoherent amb els valors de la Diputació de Barcelona i de qualsevol institució pública".

Els socialistes subratllen que "estem i estarem sempre oberts a mantenir debats públics, als mitjans, les xarxes o a qualsevol altre entorn, sobre el model comercial o altres temes polítics i socials" però afegeixen que "ho fem i ho continuarem fent amb respecte a les persones i a les idees, amb arguments i mai amb insults".

Aquest dimecres, el Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Terrassa es posarà en contacte amb el diputat de comerç de la Diputació de Barcelona per transmetre-li les seves consideracions i peticions.

A hores d'ara, Carles Feiner ha demanat públicament disculpes a través del seu compte de Twitter afirmant que "lamento el to utilitzat en la meva piulada de dissabte i prego que acceptis les meves excuses" i oferint-se a col·laborar amb el regidor Amadeu Aguado.