Dos podis per al CN Terrassa en el campionat de patinatge artístic

​Laia Bou va proclamar-se campiona en l’apartat femení

Laia Bou, campiona
Laia Bou, campiona | CNT
La Torre
17 de febrer del 2016
Actualitzat a la 13:55h

El CN Terrassa va assolir dos podis en el Campionat de Barcelona de patinatge artístic en la modalitat de figures obligatòries que va celebrar-se el cap de setmana passat a Horta en les categories cadet, juvenil, júnior i sènior. Ambdues medalles van arribar en categoria juvenil.

Laia Bou va proclamar-se campiona en l’apartat femení, mentre que Hakim Torres va obtenir la plata en l’apartat masculí. Les altres dues representants del club en aquesta categoria, Judit Lázaro i Gemma Tamayo, van classificar-se en desena i quinzena posició, respectivament.

Així mateix, en categoria sènior, Ariadna Peñafiel va ocupar el vuitè lloc. Al seu torn, Marina Peñafiel va ser sisena en categoria júnior. El club va presentar tres patinadores més en categoria cadet, Yaiza Algaba, Maria Muriel i Paula Álvarez, que van obtenir la vuitena, la desena i la tretzena plaça, respectivament. Gràcies a aquests resultats, Bou, Ariadna Peñafiel, Marina Peñafiel, Algaba i Muriel van guanyar-se l’accés al Campionat de Catalunya de Figures Obligatòries que tindrà lloc de l’1 al 3 d’abril a Mollet del Vallès.