Marcuello i Capolat aspiren a liderar ICV al Vallès Occidental

L'agrupació celebra una assemblea comarcal el proper 19 de març a Montcada i Reixac

La Torre
22 de febrer del 2016
ICV Vallès Occidental celebrarà la seva IX Assemblea el dissabte 19 de març a Montcada i Reixac. El procés assembleari es va iniciar el passat 1 de febrer i culminarà tres setmanes abans de l'Assemblea Nacional d’ICV. “Encarem l’Assemblea amb una organització comarcal amb bona salut, més cohesionada que mai i amb un gran equip amb el qual ha estat un plaer treballar", ha manifestat l’actual Coordinador Comarcal, Santi Cayuela.

Cayuela no repetirà en el càrrec, tal i com va anunciar a l’Executiva Comarcal d’ICV "He dedicat bona part del meu temps aquests darrers dotze anys a la Comarca, en diferents àmbits de responsabilitat. Fa quatre anys, quan vaig assolir la Coordinació Comarcal, ja vaig anunciar que només estaria un mandat de 4 anys perquè sempre he entès aquesta responsabilitat com un encàrrec de la organització no pas un càrrec en si mateix. ICV segueix sent i serà el meu projecte, però cal avançar cap a un projecte més ampli, un projecte comú per guanyar i transformar, des de l'esquerra verda nacional".

Cayuela també ha volgut fer referència a la futura coordinació “És un bon moment per fer un pas al costat, perquè hi ha companyes i companys amb ganes d'agafar el relleu i seguir treballant en aquest projecte tan engrescador com el de l'esquerra transformadora que encarna ICV".

ICV VOC assumirà la figura de la co-coordinació, tal i com ja fa ICV a nivell nacional i a diferents localitats. En aquest sentit, la candidatura que opta a l’elecció està formada per dues persones, Àngels Marcuello (ICV Palau-Solità i Plegamans) i Ramon Capolat (ICV Rubí), tots dos portaveus dels Grups Municipals d’ICV a les seves localitats i membres del Grup d’Entesa al Consell Comarcal.

Els candidats a la coordinació comarcal es marquen com a objectiu enfortir l’organització “Després de les diverses eleccions celebrades i del procés de confluència en el que ICV està immersa, sabem quins són els nostres punts forts, tenim l'anàlisi fet i propostes de com treballar aquests quatre anys que tenim per davant per fer més forta la nostra organització”.