Integrants dels equips egarencs al duatló
Integrants dels equips egarencs al duatló | Foto: CNT
17 de febrer del 2016

Integrants dels equips egarencs al duatló Foto: CNT

El CN Terrassa Cicles Morenito va presentar tres equips al Duatló per Equips del Prat que va celebrar-se dissabte passat a la localitat del Baix Llobregat. La competició va constar de 5 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres de ciclisme i 2 quilòmetres més de cursa a peu.

L’equip A, format per Jordi Muela, Hermies Busqué, Edu Gallardo, Edgar Sarabia, Jordi Ureña i Dani Ratera, va prendre part en la cursa de categoria Elit, en el marc del Campionat de Catalunya per Equips, i va finalitzar en 19è lloc amb un registre d’1h04’43”, en una prova que va dominar el Fasttriatlón Club, campió amb 59’01”.

Així mateix, dos conjunts van competir en categoria Open. El conjunt B, amb Rubén Jiménez, Marc Nieto, Carlos Molina, Xavi Duran, Jordi Pardina i Jaume Gràcia, va ocupar la 26a plaça amb una marca d’1h11’39”. Al seu torn, l’equip C, integrat per Pablo Mitjans, Martí Sender, Bernat Marcilla i Abel Serra, va ser 61è amb un temps d’1h18’33”. El triomf va correspondre al Prat Triatló 1994 B, que va aturar el crono en 1h01’08”.