Ricard Guardeño proclamat president de l'Handbol Terrassa

Només s'ha presentat una única candidatura a dirigir l'entitat egarenca | Es convoca una assemblea extraordinària per comunicar la finalització del procés electoral

La Torre
17 de febrer del 2016
Si abans de la convocatòria de les eleccions de renovació de la Junta Directiva els rumors que s’estenien per la grada de Can Jofresa eren que hi havia més d’un grup disposat a fer-se amb el govern de l’entitat, la crida llançada pel Secretari, Antoni Alsina, a unificar les candidatures, ha tingut efecte. El període de presentació ha acabat amb una única llista encapçalada per Ricard Guardeño, capità del primer equip, que serà qui presidirà el club la propera temporada.
 
S’atura, per tant, el procés electoral, i els candidats seran proclamats nova Junta Directiva tan bon punt signin l’acceptació i prenguin possessió dels càrrecs.
 
L’actual Junta Electoral, presidida per Pedro Alagón, que acabarà el mandat a finals del mes de juny, ha convocat una assemblea extraordinària que tindrà lloc el dimecres 24 de febrer, a les 19:30 hores, a la sala d’actes del Centre Cívic President Macià. En aquesta assemblea s’informarà de la finalització del procés electoral, es presentarà els membres de la nova junta i es farà un avanç de l’organigrama i de les línies estratègiques de cara als propers quatre anys.
 
La nova junta té al davant reptes molt importants, més enllà de la vessant esportiva pròpiament dita, com són l’adaptació de l’estructura i el funcionament a les noves disposicions legislatives i reglamentàries sobre la titulació i contractes que han de tenir els monitors per poder exercir d’entrenadors, sobre la transparència en matèria de gestió econòmica, i altres. I tot això en un moment en el que trobar el suport d’empreses disposades a col·laborar econòmicament segueix sent difícil. En aquest sentit la cerca de patrocinadors serà una prioritat, i es preveu reemprendre en breu alguns contactes que es van fer la temporada anterior que no van acabar de materialitzar-se.
 
La negociació que ha portat a la llista única ha suposat a cada grup renunciar a una petita part del seu projecte i aspiracions en pro del bé del comú, sumant sensibilitats, i també superant en algun cas diferents criteris d’opinió, per poder afrontar un projecte de futur amb optimisme i amb la força que dóna la unitat.

Membres de la nova junta:

President: Ricard Guardeño Oliva
Vice-president: José Navarro
Secretari: Antoni Alsina
Tresorer: José Navarro
Vocal 1: Jordi Busquests
Vocal 2: Xavi Garcia
Vocal 3: Joaquin González
Vocal 4: Ana Maria Herrera
Vocal 5: Benjamin Raya
Vocal 6: Eva Vallejo
Vocal 7: Manuel López