«Green Vila» guanya el concurs de disfresses de Viladecavalls

Centenars de persones van participar en el Carnestoltes
Centenars de persones van participar en el Carnestoltes | Foto: Aj. V.
La Torre
15 de febrer del 2016
Actualitzat a la 13:28h

Viladecavalls va donar la benvinguda al Rei Carnestoltes en un paratge envaït per zombis i morts vivents. D’aquesta terrorífica manera el municipi va donar el tret de sortida al cap de setmana de Carnaval 2016, dos dies de plens de bogeria, disbauxa i sobretot  molta molta festa i novetats; i es que per primera vegada es va celebrar una Zombie-Walk al poble, la qual va comptar amb una gran participació per part dels veïns i veïnes.

Dissabte a la tarda va ser el torn de la tradicional cercavila i el concurs de disfresses.  La rua va arrencar puntualment des de la plaça de la Creueta on els grups i carrosses participants es van trobar. Pocs minuts després, amb molta animació, es va iniciar el recorregut pels carrers del poble enfilant el carrer Sant Martí en direcció Antoni Soler, Nou, Rosari, de Dalt i novament Antoni Soler, on les comparses van realitzar les seves actuacions musicals davant el balcó de l’Ajuntament.

Posteriorment el jurat del concurs, format per integrants del Porronet (entitat guanyadora del concurs de comparses de Terrassa, professors de les escoles del municipi i membres del claustre de professors del Centre de Formació Professional d'Estètica caracterització i perruqueria Vilamanya de Terrassa, es van reunir per deliberar els guanyadors del concurs.

La festa va continuar amb un sopar popular al pavelló municipal, amb més de 650 persones, on es va efectuar l'entrega de premis. En la present edició, els guardonats del concurs varen ser en la categoria “més original”, Sincro Team;  en la categoria el millor vestuari, Les meves minines; la millor coreografia se la van endur els Rockavilers, la millor carrossa Bastim Celebration. Finalment el jurat va escollir com a comparsa guanyadora del concurs (La + en tot) Green Vila, que tindrà l’honor de ser el Rei Carnestoltes 2017.