Terrassa acollirà la 9a Jornada de Divulgació de la Relativitat

Són nou anys creant un punt de trobada entre científics, comunicadors i societat catalana

La Torre
23 de febrer del 2016
Actualitzat a les 7:20h
Les Jornades de Divulgació de Relativitat arriben a la seva novena edició. Són nou anys creant un punt de trobada a Terrassa entre científics, comunicadors científics i la societat catalana en general. 

En aquest anys, des de la Associació Planeta da Vinci i la Associació Astronòmica de Terrassa, amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa i diferents entitats de la ciutat, han apropat la ciència a tots, grans i petits, ajudant a entendre-la i apreciar-ne el seu valor i importància.

Es tracta d’una jornada única en el seu àmbit a l’estat Espanyol, que s’ha passejat per alguns dels llocs més emblemàtics de Terrassa (ETSEIAT, Seu d’Ègara, mNACTEC, museu tèxtil, EET, ESEIAAT).

La ciència i la relativitat continuen sent de gran actualitat. L’any passat se celebrava el centenari de la teoria general de la relativitat, i l’Ajuntament de Terrassa ho commemorà amb una placa a l’edifici històric de la UPC al carrer Colom. Enguany acabem de ser testimonis d’una descoberta científica cabdal que marca una fita històrica en el coneixement de l’Univers: les ones gravitatòries predites per Einstein.

Activitat: 9ª Jornada de Divulgació de Relativitat
Lloc: Edifici antic de la UPC (Colom 1)
Data: dissabte 27 de Febrer, 9:45 AM
Organitza: Associació Planeta da Vinci i Agrupació Astronòmica de Terrassa
Col·laboren: Ajuntament de Terrassa, Universitat Politècnica de Catalunya, AEInnova, Casa del Libro, La Terrassa del Museu, Omnium Cultural de Terrassa