Els Mossos donen consells de seguretat als veïns d'Ullastrell

Xerrada informativa del cos policial per actuar contra els delictes a la llar

La Torre
15 de febrer del 2016
Actualitzat a les 9:58h
El passat dia 2 de febrer, els Mossos d'Esquadra van oferir una xerrada sobre Consells de seguretat al domicili al local de la zona esportiva de Ca n'Amat. La iniciativa va sorgir després d'una reunió de l'Ajuntament amb els representants dels Mossos d'Esquadra de la Comissaria de Terrassa. A la reunió hi estaven convocats els veïns de Ca n'Amat i de La Vall. Hi van assistir unes 35 persones i va durar aproximadament dues hores. Durant la reunió els veïns van poder transmetre als Mossos les seves inquietuds.

També es va insistir molt en la col·laboració ciutadana i es va recomanar als veïns que detectin quelcom estrany que els creï sospites es posin en contacte amb la ORC - Oficina de Relacions amb la Comunitat a la següent adreça de correu: itpg31557@gencat.cat

En el cas que es pateixi qualsevol fet delictiu, la recomanació és que no es toqui res, que s'avisi els Mossos d'Esquadra trucant al 112 i que es faci la denúncia a la comissaria de Mossos més propera. També és important informar a l'Ajuntament de l'incident per tal que el Servei de Vigilància pugui fer el correcte seguiment a l'adreça de correu ullastrell@ullastrell.cat o al telèfon 937887262.