El cigró menut i el bacallà tornen a regnar a Terrassa

Les jornades gastronòmiques s'inicien des de divendres
Les jornades gastronòmiques s'inicien des de divendres | Foto: A.T.
La Torre
12 de febrer del 2016

Les jornades gastronòmiques s'inicien des de divendres Foto: A.T.


Terrassa acull des d'aquest divendres i fins al proper 6 de març les VI Jornades Gastronòmiques del Cigró Menut i el Bacallà de Terrassa. L'acte de presentació va comptar amb la presència del tinent d'alcalde Amadeu Aguado juntament amb Yolanda Alfaro, presidenta de l’Associació de Concessionaris del Mercat de la Independència; Manel Ros, president de la Fundació Sant Galderic; i Lluís Ristol, president del Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca.

Les Jornades del Cigró Menut i el Bacallà de Terrassa estan organitzades pel Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca amb la col·laboració d’Estrella Damm Inèdit i el suport de l’Associació de Concessionaris del Mercat de la Independència, l’Ajuntament de Terrassa i Terrassa Gastronòmica.

Enguany, com a principal novetat hi ha la introducció d'un nou producte com a principal acompanyant del cigró menut: el bacallà. Així mateix, el dissabte 5 de març, al Mercat de la Independència es farà un tast gastronòmic de col brotonera amb cigrons.

L'oferta de les Jornades Gastronòmiques rau en un menú inèdit amb el cigró i bacallà com a protagonista pel preu de 10,90 euros; o bé una tapa més una cervesa inèdit per 2,90 euros.

Restaurants i menús dins de les Jornades