Jornada de circ en família a l'escola El Vapor amb Tub d'Assaig 7.70

La Torre
13 de febrer del 2016
La jornada tindrà lloc aquest diumenge
La jornada tindrà lloc aquest diumenge | Foto: CCT

La jornada tindrà lloc aquest diumenge Foto: CCT


El Centre Cultural Terrassa i Tub d’Assaig 7.70 organitzen aquest diumenge una jornada de circ en família a l'Escola El Vapor. En aquesta edició del programa Racons de Circ, nens i pares podran provar cinc tècniques de circ diferents i participar en un espectacle conjunt al finalitzar l’activitat. Aquesta proposta és una activitat complementària dins de la programació de la 5a Temporada BBVA de Circ del Centre Cultural Terrassa. 

Es podrà fer un tast de diversos elements circenses: aeris, cables d’equilibrisme, malabars, xanques, pilotes d’equilibris... Els encarrregats de coordinar les activitats i els monitors formen part de l’associació terrassenca Tub d’Assaig 7.70.

La iniciativa té per finalitat apropar el món del circ als nens d’entre 5 i 14 anys i a les seves famílies perquè coneguin i puguin practicar les tècniques més habituals. En aquesta sessió hi hauran cinc racons amb exercicis diferents. Els Racons de Circ, donarà el tret de sortida a les 11h i tindrà una durada de 2 hores. Primer de tot, es farà un escalfament previ per a tots els participants i després, al llarg de dues hores, podran provar les diferents tècniques. Finalment, nens i pares estan convidats a participar en un espectacle conjunt on podran fer una demostració del que hauran après al llarg del matí.

Activitat gratuïta recomanada per a nens i nenes a partir de 5 anys
Diumenge, 14 de febrer, d’11h a 13, a l’Escola El Vapor.
C/ Vint-i-dos de juliol, 186 Terrassa