L'Auditori de Terrassa acollirà una quarantena de concerts fins a juny

La Torre
10 de febrer del 2016
Actualitzat a les 16:47h
Acte de presentació de la temporada de música
Acte de presentació de la temporada de música | Foto: A.T.

Acte de presentació de la temporada de música Foto: A.T.


El regidor de Cultura, Jordi Flores, ha presentat la Temporada de Música de l’Auditori Municipal de febrer a juny del 2016, organitzada pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa, que oferirà un programa musical adreçat a tot tipus de públic. Aquesta programació ha estat elaborada per l’Ajuntament conjuntament amb la Taula de Programació, formada per diverses entitats musicals de la ciutat.

La temporada comptarà amb prop d’una quarantena de concerts de diferents formats on hi tenen cabuda la música simfònica, el gospel, l’òpera, el cant coral i el jazz, entre molts altres estils. La roda de premsa també ha comptat amb la participació d’Aleix Puig, violí de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48; Rosa Maria Caparrós, responsable d’activitats externes de l’Escola Municipal de Música – Conservatori de Terrassa; Ramon Rius, director del CEM Escola de Música i Conservatori Professional; Lluís Vera, representant de Terrassa Ciutat Coral; i Manuel Garcia, president d’Amics de l’Òpera i la Sarsuela de Terrassa. 

El proper concert tindrà lloc aquest mateix dijous, dia 11, a dos quarts de vuit del vespre, amb L'Ensemble de Saxofons del Conservatori de Terrassa. Es tracta d'un conjunt de 12 saxofonistes de Grau Professional i Ensenyament Avançat format el curs 2014/15. Enguany han preparat un repertori integrat per obres d'ambients populars, des d'una samba de Brasil fins als musicals de Broadway, passant per la música tradicional irlandesa. Entrada lliure.
 

Programació temporada febrer-juny