Vacarisses dóna suport a la plantilla de Delphi

Veïns del municipi treballen en la planta de Sant Cugat que es tancarà a finals d'any

per La Torre, 10 de febrer de 2016 a les 12:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de febrer de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’empresa Delphi, dedicada a la fabricació de bombes d’injecció per a l’automoció, ha anunciat que vol tancar la seva fàbrica de Sant Cugat del Vallès, a finals d’any.

Això suposaria la pèrdua de 540 llocs de treball, a més d’afectar un centenar d’empreses subcontractades que treballen a les instal·lkacions de la planta. El motiu del tancament és la intenció d’endur-se la producció de Catalunya cap a Romania. Per tot plegat, el comitè d’empresa de Delphi de Sant Cugat es reunirà dilluns per estudiar possibles mobilitzacions per aturar-ho.


Atès que veïns de Vacarisses treballen en aquesta fàbrica i, per tant, si s’acaba tancant, diverses famílies es veuran afectades, l’Ajuntament del municipi ha volgut mostrar el seu suport públic a la plantilla de Delphi de Sant Cugat. En aquest sentit, ha comunicat al comitè d’empresa que li farà costat en tot allò que estigui al seu abast per tal de trobar una solució que asseguri la preservació dels llocs de treball.

 

Participació