Viladecavalls acull la 1a Zombie Walk

Aquest cap de setmana, el municipi viurà immers en la festa del Carnestoltes

La Torre
10 de febrer del 2016
Actualitzat a les 10:56h
Un any més els carrers de Viladecavalls seran testimoni de la gresca, disbauxa i xerinola d’aquest esdeveniment que se celebra any rere any al municipi i que compta amb una alta implicació i participació de la ciutadania. Aquest divendres 12, ressuscitarà El Carnestoltes i donarà el tret de sortida al Carnaval 2016.  Després de la gran acollida que va tenir l’any passat, es tornarà a iniciar a la plaça de l’església i baixarà pel carrer Major fins a l’Ajuntament on tindrà lloc l’acte de resurrecció.

Com a novetat destacada d’aquest any, hi haurà la 1a Zombie walk de Viladecavalls, on ens disfressarem tots de zombi i acompanyarem la comitiva terrorífica simulant la manera de caminar i d’actuar dels “morts vivents”.  Per ajudar a aquesta fita hi haurà instal·lat a la plaça de la Vila un taller de maquillatge zombi a partir de les 18:30h.

Dissabte 13 a les 17:30h, amb l’arribada del Rei Carnestoltes, es donarà l’inici a la tradicional Cercavila. El recorregut s’iniciarà a la plaça de la Creueta i enfilarà cap al carrer Sant Martí i carrer Major en direcció Antoni Soler, Nou, Rosari, de Dalt i novament Antoni Soler on es realitzarà el concurs de comparses.

Tot seguit el Pavelló Municipal acollirà, per aquells que hagin adquirit tiquet, el Sopar i Ball popular de Carnestoltes, serà durant la vetllada quan s’atorgaran els premis del concurs de disfresses i es donarà a conèixer el nom de la comparsa guanyadora, que tindrà l’honor de ser Rei Carnestoltes 2017 i de participar en la seva organització.