Tarrés: «Vivim un segle apassionant, que ens obliga a canviar del ser al fer»

El músic ha estat el protagonista de la primera sessió del cicle "90 minuts per viure"

La Torre
09 de febrer del 2016
Aquest dilluns va tenir lloc la primera sessió del cicle 90 minuts per viure que ha iniciat el Centre Cultural de Terrassa amb l'objectiu de crear un espai de reflexió que faciliti les eines per viure aquests moments de canvis. 

El músic Natxo Tarrés ha obert la primera sessió superant tota les expectatives d'aforament. 140 persones han assistit a la seva ponència on Tarrés ha convidat al públic a buscar espais de reflexió que ens permeti "centrar-nos en l’aquí i l’ara". La ponència de Tarrés ha girat entorn del canvi de paradigma i ha afirmat que "un paradigma és una realitat consensuada i avui tots vivim en una realitat consensuada". En aquest sentit Tarrés assegura que "som co-creadors de la realitat" de manera que "la realitat que vivim la generem nosaltres amb la nostra actitud, les nostres creences i les nostres experiències". "Estem vivint un segle apassionant, que ens obliga a canviar del ser al fer", ha dit.

Al llarg d’una hora Tarrés ha fet un anàlisi dels moments convulsos que estem vivint i aposta per "tirar endavant una altra realitat consensuada ja que el model actual és insostenible". 

La propera sessió tindrà lloc el proper dilluns dia 14 de març, a les set del vespre, a càrrec de la doctora en filologia catalana i escriptora Laia de Ahumada que parlarà sobre Espiritualitat i sostenibilitat.