Un treball defensiu impecable dóna la victòria al Club Voleibol Terrassa

10 de febrer del 2016
Les egarenques es van imposar a l'Igualada
Les egarenques es van imposar a l'Igualada | Foto: CVT

Les egarenques es van imposar a l'Igualada Foto: CVT

Dissabte dia 6 de febrer el pavelló de Bon Aire va acollir el partit de 4a Divisió Catalana femenina de Voleibol entre el CV Terrassa i l'Alain Aflelou Volei Club Igualada. Les egarenques que defensaven la segona posició de la categoria van vèncer per 3-0 en un partit que en tot moment van tenir sota control.

El primer set amb un clar 25-6 va ser tota una declaració d'intencions per part de les locals que amb un joc molt ordenat i amb pocs errors van saber agafar el ritme del partit al seu favor. Un treball defensiu impecable amb bones finalitzacions de punts van posar al Terrassa en una situació molt còmode per a treballar la resta de partit.

El segon set amb un 25-21 va estar dominat per la bona creació de jugades locals, que amb el partit controlat, van poder ser més treballades. Malgrat l'increment d'errors propis que van fer sumar més punts al rival, l'Igualada no va saber trobar el camí davant d'un Terrassa dirigit per una Maria Castillo molt encertada que va saber trobar el punt en cada atac de forma molt intel·ligent. El 3r set amb un 25-20 va seguir la mateixa dinàmica de control de l'equip local.

La propera setmana el Terrassa es desplaça a Hortons per continuar defensant la segona posició contra el CV Hortons 3r classificat de la lliga.