La Torre sorteja entrades per veure l'espectacle de circ F.I.R.A.

Espectacle F.I.R.A.
Espectacle F.I.R.A.
La Torre
09 de febrer del 2016
Actualitzat a les 15:33h
La Torre sorteja un pack familiar, dues entrades per adults i dues per nens, per assistir a l'espectacle de CIRC F.I.R.A. La funció tindrà lloc el diumenge 14 de febrer a les 19h al Centre Cultural de Terrassa.

Despres d’anys d’experiència en diversos projectes, els integrants de Tierra creen el col·lectiu el 2013. El seu primer espectacle es precisament FIRA. I es el resultat de la 19è Circ d’Hivern que organitza cada any l’Ateneu Popular 9 Barris de Barcelona, que s’ha convertit ja en centre de referència en la creació de circ contemporani al nostre pais. El col·lectiu està composat per 5 acròbates i 2 musics integrant disciplines circenses com la perxa xinesa, trapezi ballant, verticals, dansa, ombres, mà a mà i banquines. I sobretrot la interpretació de la música en rigorós directe. Circ, crispetes i música en viu, així es com defineixen ells mateixos l'espectacle.



Normes del Sorteig:
- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- El termini per participar al sorteig es tancarà divendres 12 de febrer, a les 09:00 hores.
- Tot seguit La Torre farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.
- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected] .
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí diari de La Torre. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.