El Xerrameca de Terrassa dedica la portada a Puigdemont

La publicació ja arriba al número 33 -des de 1984-, sense saber encara qui en són els autors i amb una "llarga i negra història d'ultratges a la moral, als costums, a ls religions, als líders ineptes i/o corruptes i a la justícia dels poderosos"

La Torre
08 de febrer del 2016
Actualitzat a les 18:29h
Portada i contraportada del Xerrameca de 2016
Portada i contraportada del Xerrameca de 2016 | J.M.O.

Portada i contraportada del Xerrameca de 2016 Foto: J.M.O.


És Carnaval, i per aquestes dates torna als quioscs la publicació més esbojarrada, El Xerrameca de Tetassa. Enguany, dedica la portada al president Carles Puigdemont, amb l'oferta tradicional d'una cara retallable. El Xerrameca, que "parla en veu alta i surt quan fa falta", arrodoneix la portada amb un article sobre la cap de l'oposició al Parlament de Catalunya, Inés Arrimadas, i sobre l'exlíder del PP a Terrassa Gabriel Turmo. Tothom rep en les sis pàgines habituals, que es poden adquirir per dos euros.

La publicació ja arriba al número 33 -des de 1984-, sense saber encara qui en són els autors i amb una "llarga i negra història d'ultratges a la moral, als costums, a ls religions, als líders ineptes i/o corruptes i a la justícia dels poderosos".

A la contra, reben el regidor de Convergència Miquel Sàmper, l'exregidora socialista Elena Royes, el director de cinema Antoni Verdaguer, el bisbe Josep Àngel Saiz Meneses i Àlex Villatoro, nou secretari d'Afers Exteriors de la Generalitat.

Les entrevistes se centren en l'alcalde Jordi Ballart i el responsable de Cultura Jordi Flores -que rep de valent-, i dos històrics de la política local com Manuel Royes i Roc Fuentes.

El Xerrameca de 2016 també fa pública la seva llista de Capdidats a Capgrós.