Terrassa acull el 5è Torneig aleví F11 Manolo Guerrero

La Torre
05 de febrer del 2016
Carles Mota i David Torres presentant el torneig
Carles Mota i David Torres presentant el torneig | Foto: Marcel Marsal

Carles Mota i David Torres presentant el torneig Foto: Marcel Marsal


Aquest dissabte tindrà lloc la cinquena edició del torneig aleví F11 Manolo Guerrero, organitzat per la Unió Jàbac i Terrassa. En l'acte de presentació, Carles Mota (president) i David Torres (entrenador) van coincidir a destacar l'alt nivell dels equips participants i l'atractiu que suposa per als jugadors poder jugar contra clubs que habitualment no es troben en els mateixos grups de les competicions de lliga, així com la importància de la iniciació al futbol 11 pels jugadors que l'any vinent seran infantils.

Aquesta serà la cinquena edició del torneig, que la temporada anterior va quedar suspès a causa de la vaga decretada per la Federació Catalana de Futbol, i manté el nom de la persona que el va idear i que va ser secretari del club, Manolo Guerrero.

Com sempre, els equips participants són clubs de referència a Catalunya, i enguany comptarà amb l'assistència de Lleida Esportiu, SE AEM, Reus Deportiu, Gimnàstic de Tarragona, Palamós CF, Blanes CD, FC Barcelona i CE Manresa, a més d'una selecció aleví de jugadors dels clubs de l'Associació de Clubs de Futbol de Terrassa i Comarca.

El torneig tindrà dues seus, Les Palmeres i Can Jofresa, i la final es disputarà a les 19:30h. a Can Jofresa.
 

Calendari de partits