Es jubila el conserge de l'Escola Ginesta de Matadepera

per La Torre, 5 de febrer de 2016 a les 11:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de febrer de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Martí Pons i Soler Foto: M.C.


Martí Pons i Soler, en “Martí”, el popular conserge de l’Edifici d’Educació Infantil de l’Escola Ginesta, es jubila aquest divendres després de poc més de 10 anys rebent, acomiadant i atenent els alumnes de l’escola, informa Matadepera.cat


Nascut a Saldes l’any 1952 però establert al Vallès des que era petit, Pons prové del món del tèxtil on hi va treballar més de 30 anys, exercint com a químic colorista. Al 2003 va tancar la darrera empresa on hi va treballar i després d’algun projecte empresarial fallit va arribar a la conclusió que amb 50 anys complets ho tindria magre per trobar feina: “Vaig arribar a la conclusió que havia de trobar una ocupació on no se’m pogués discriminar per l’edat que tenia”, ha comentat al “Matadepera Notícies” deMatadepera Ràdio d’aquesta setmana, “i per això vaig estudiar oposicions per entrar a l’administració pública”. Pons va trobar feina com a conserge a l’Edifici d’Educació Infantil de l’Escola Ginesta al novembre de 2005, on s’hi ha estat els darrers deu anys. 

Més informació

 

Participació