Pere Navarro assegura que ha actuat «sempre dins de la legalitat»

L'exprimer secretari del PSC ha estat citat a declarar el proper 25 de febrer a Sabadell per la seva presumpta participació en la trama del Cas Mercuri

Pere Navarro, amb Manuel Bustos i Carme Chacón en un acte a Sabadell
Pere Navarro, amb Manuel Bustos i Carme Chacón en un acte a Sabadell | PSC
La Torre
05 de febrer del 2016
Actualitzat a les 16:42h
L’exprimer secretari del PSC i exalcalde de Terrassa, Pere Navarro, assegura que en la seva vida personal i professional sempre ha actuat dintre de la legalitat. Navarro ho ha dit en un comunicat, després que el Jutjat d’Instrucció número 1 de Sabadell l’hagi citat a declarar el proper 24 de febrer en qualitat d’investigat per la seva presumpta participació en la trama de corrupció i tràfic d’influències del cas Mercuri.
 
Navarro ha estat citat a declarar el proper 25 de febrer a Sabadell per la seva presumpta participació en la trama, concretament per haver atès una trucada en què l’exalcalde de Sabadell i també imputat en el cas, Manuel Bustos, hauria fet pressió perquè forcés els membres socialistes del CAC a votar a favor de la concessió d’una nova llicència de TDT a Canal Català, propietat del seu amic Nicola Pedrazzoli.
 
En un comunicat, que signa des de Terrassa, Navarro assegura que va tenir coneixement de la seva condició d’investigat en la peça 29 del cas dimecres, dia 3 de febrer, pel matí. “Manifesto la meva total disposició a col·laborar amb la Justícia per a l’aclariment dels fets de referència, tot esperant que el procés es produeixi amb la màxima celeritat possible”, assenyala.
 
“Manifesto la meva absoluta convicció que, en tant en la meva vida privada com en l’exercici de tots els càrrecs públics que he ostentat, inclòs el de Primer Secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya, he actuat en tot moment dins de la legalitat”, conclou el comunicat.