Setmana de l'Harmonia Interconfessional 2016 a Terrassa

El Consell Interreligiós respon a la crida de l'Organització de les Nacions Unides

La Torre
05 de febrer del 2016
Actualitzat a les 8:54h
El Consell Interreligiós de Terrassa respon a la crida de l’Organització de les Nacions Unides per a celebrar la Setmana de l’Harmonia Interconfessional. L’any 2012 es va publicar un article en aquest diari, els anys 2013 i 2014 es van celebrar sengles jornades de portes obertes fent rutes per diversos llocs de culte, l’any passat es va celebrar una pregària per la pau a la parròquia de la Sagrada Família, i enguany es proposa un Concert per la Pau.
Serà aquest dissabte dia 6 a les 6 del vespre a l’Auditori (arrer Miquel Vives, 2). L’entrada és gratuïta i només es demana que cadascú porti alguna cosa (brou, farina i/o llet) pel Rebost de Terrassa. 

Corals d’entitats pacificadores, religioses i no religioses oferiran un espai de fraternització aquest dissabte.

També es comptarà amb la presència de l'alcalde de la ciutat, Jordi Ballart, el director d'Afers Religiosos de la Generalitat, Enric Vendrell, i del president de Creu Roja Terrassa, Marià Gàllego a més de representants de les confessions que composen el Consell: Església catòlica, evangèlica i de Jesucrist dels Sants dels Darrers Dies, Comunitat Bahá'í i Comunitat Musulmana.