L'exalcalde de Terrassa Pere Navarro, investigat en el cas Mercuri

Segons publica "La Vanguardia", se'l relaciona amb el cas amb epicentre a l'Ajuntament de Sabadell | Sabadell Lliure de Corrupció en demanava la seva imputació

Pere Navarro, amb Manuel Bustos i Carme Chacón en un acte a Sabadell
Pere Navarro, amb Manuel Bustos i Carme Chacón en un acte a Sabadell | PSC
NacióSabadell
05 de febrer del 2016
Actualitzat a les 8:40h
L'exprimer secretari del PSC i exalcalde de Terrassa, Pere Navarro, està sent investigat - abans conegut com a imputat - en el marc del "cas Mercuri" de presumpta corrupció i tràfic d'influències. Segons publica La Vanguardia, la imputació es dóna després que s'hagi comprovat que l'exalcalde de Sabadell, Manuel Bustos, li va demanar per telèfon que intervingués en favor de Nicola Pedrazzoli, fundador del Canal Català, per aconseguir una nova llicència de TDT.

Després d’analitzar l’atestat aportat per la Unitat Policial dels Mossos d’Esquadra que consta en el sumari de la peça 29 del cas Mercuri, la plataforma, en l’exercici de l’acusació popular, va decidir sol·licitar al Jutjat d’Instrucció número 1 de Sabadell que instrueix el cas la imputació de Navarro. Consideren l’existència d’un possible delicte de tràfic d’influències en la seva presumpta participació en les gestions que va fer l’exalcalde de Sabadell, Manuel Bustos, davant els membres del CAC.
  
La peça 29 del cas Mercuri, en la que ja estan imputats Manuel Bustos, Nicola Pedrazzoli i Jaume Collboni, està investigant les gestions i les enormes pressions que Bustos i Pedrazzoli van exercir sobre els representants del PSC al CAC i sobre persones vinculades a aquesta organització política, amb l’objectiu que votessin a favor de la concessió d’un nou canal televisiu a Pedrazzoli.