Els zombis envairan Terrassa

Els morts vivents camparan la nit del dia 12 de març pel municipi

per La Torre, 8 de febrer de 2016 a les 11:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de febrer de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


La ciutat de Terrassa serà envaida pels zombis els dies 12 i 13 de març de 2016 gràcies a una iniciativa de l'empresa World Real Games. Els morts vivents camparan pel municipi des de les deu de la nit fins les sis del matí.


"Survival Zombie" és un "real game" o joc en format real, que consisteix a passar una nit -sencera -en aquest cas vuit hores- intentant sobreviure als atacs dels zombies en un escenari apocalíptic. L'objectiu és resistir i evitar la fi del món. El desafiament és una prova esportiva, temàtica i nocturna i ja s'ha fet a altres indrets de la península (més de 45 edicions i 3 anys d'història).

A Terrassa s'esperen milers de jugadors, els quals, amb tota probabilitat, i segons previsions de l'organització, moriran tots. La localització d'on passarà el joc encara no s'ha donat a conèixer.

Des dels 10 fins als 14 anys és obligatori anar acompanyat d'un adult, a més de caldre una autorització signada i una fotocòpia del DNI. Pels joves de 14 a 17 anys també caldrà que portin una autorització signada per un adult i la fotocòpia del DNI del signant.


 

Més informació per comprar entrades i del joc


 

 

Participació