Farga'm Teatre porta «En Portada» a la Sala Crespi de Terrassa

L'espectacle té caràcter solidari amb el Banc d'Aliments

La Torre
05 de febrer del 2016
Actualitzat a les 9:41h
Dissabte dia 20, a les set del vespre a la Sala Crespi de Terrassa (carrer major de Sant Pere, 59), la companyia Farga'm Teatre presenta l'espectacle En portada. Es tracta d'una representació solidària i per això enlloc el preu de l'entrada no es pagarà amb diners sinó amb aliments que aniran a parar al Banc d'Aluments. 

Farga'm Teatre, una companyia amateur nascuda fa 5 anys, ha anat fent diferents obres arreu de Catalunya participant en diferents mostres, concursos i esdeveniments com a "Escenes locals de Terrassa" "Mostra Nacional de Pineda de mar"  o "dies de Polonia a Barcelona".
 
Sinopsis de l'obra

Chicago. L'alcalde està convençut que guanyarà les pròximes eleccions gràcies a l'execució d'Emily Morgan, qui espera a la presó per ser penjada desprès de matar a trets un policia negre de la ciutat. El Xerif Hartman no dubte en aconseguir un lloc al govern per haver col·laborat a la seva detenció. Al mateix moment, Julie Smith deixa el diari pel que ha treballat tant de temps, l'Examiner, per casar-se i marxar de la ciutat. Jane Thompson, la directora del diari, no permetrà que la noticia de l'any se l'hi escapi de les mans. Però... i si algú fa el que ningú espera?