Millores en el servei de recollida d'animals abandonats a Vacarisses

La Fundació Daina s'ha reunit amb l'alcalde i la regidora de Sanitat
La Fundació Daina s'ha reunit amb l'alcalde i la regidora de Sanitat | Foto: Aj.V.
La Torre
04 de febrer del 2016

L’Ajuntament de Vacarisses i la Fundació Daina per a la Defensa dels Animals i la Natura han signat un conveni de col·laboració per a la recollida d’animals de companyia. La reunió, celebrada dijous passat, va comptar amb l’assistència de l’alcalde del municipi, Antoni Masana; la regidora de Sanitat, Mariana Ríos, i la presidenta i la vicepresidenta de la Fundació Daina, que van explicar el funcionament de la institució i la feina realitzada al llarg dels més de quaranta anys de trajectòria.

El conveni d’enguany incorpora algunes millores respecte al de l’any passat. La més destacable fa referència a la col·laboració entre la Fundació Daina i l’Hospital Veterinari del Maresme. D’aquesta manera, es dóna solució a una problemàtica amb què es trobava l’Ajuntament de Vacarisses, a l’hora de recollir animals ferits o malalts sense propietari conegut.

Les característiques de Vacarisses, un municipi amb moltes urbanitzacions i proper a grans ciutats, fan que l’índex d’abandonament de gossos sigui força elevat. Tot i això, gràcies a la tasca de la Fundació Daina, la totalitat dels gossos recollits al terme municipal vacarissenc s’ha pogut donar en adopció.