Atropella una dona i li descobreixen mig quilo de marihuana al cotxe

L'individu va ser arrestat per un delicte contra la salut pública i un contra la seguretat viària, ja que conduïa drogat

La Torre
03 de febrer del 2016
Actualitzat a les 17:51h
Pels volts de les quatre de la tarda d'aquest dimarts es va produir un atropellament al carrer de la Castellassa. Una dona va resultar ferida després que un vehicle la colpegés quan creuava el carrer. La víctima havia quedat estesa a terra però estava conscient. Policia Municipal i SEM van desplaçar-se fins al lloc. Els serveis mèdics van atendre la senyora mentre que els agents van confeccionar un informe tècnic d'accident.

Va ser aleshores, mentre realitzaven l'informe que la dotació va escorcollar el vehicle responsable de l'atropellament. I la sorpresa va ser que en el maleter hi tenia tres bosses de plàstic amb presumptament marihuana al seu interior. A més, també es van trobar 2.500 euros en efectiu. Davant d'això, l'individu va informar que era el president d'una associació cannàbica i per això duia el material i tants diners a sobre. 

En el pesatge de les tres bosses, la Policia va identificar dues bosses amb 200 grams de marihuana i una bossa amb prop de 100 grams. Pel que fa als 2.500 euros estaven fraccionats an 695 en una bossa petita a l'interior de la butxaca del ressenyat, 1.860 a la cartera i poc més de 20 euros en una altra butxaca. Les proves d'alcoholèmia van resultar negatives.

Els agents van traslladar el detingut a dependències policies on se'l va detenir per un presumpte delicte contra la salut pública i un delicte contra la seguretat viària ja que en el drogotest sí que va donar positiu en THC i cocaïna.