Tres dies intensos a l'escola Tecnos de Terrassa amb les Jornades Culturals

Aquesta setmana, els alumnes de secundària podran gaudir de múltiples conferències, tallers i sortides

La Torre
02 de febrer del 2016
Actualitzat el 03 de febrer a les 8:50h
Com cada any per aquestes dates, l'escola Tecnos celebra les seves Jornades Culturals. Seran del 3 fins al 5 de febrer i comptaran a més de conferències sobre temes diversos amb tallers i excursions.

Entre les ponències que es podran sentir hi ha la del biotecnòleg, actor i finalista del programa Oh happy Day de TV3, Àlex Martín, que parlarà als estudiants sobre Una experiència televisiva. Arnau Ferrer, historiador i arqueòleg parlar sobre què suposa treballar a l'Antàrtida o l'enginyera industrial i treballadora social Sara de Pedro explicarà als joves egarencs la seva experiència com a voluntària en una ONG a Nepal.

La telepatia digital o la guerra del Kurdistan seran altres temàtiques a les jornades culturals, com també l'explicació de procés sobiranista en relació amb els mitjans de comunicació, a càrrec del periodista egarenc Òscar Armengol o dels fets de 1714 a Terrassa amb l'historiador Marc Ferrer. Jordi Lozano parlarà sobre l'homosexualitat des del franquisme a l'actualitat mentre que Laia Morales exposarà com s'ha de fer per crear-se un futur i una marca personal a les xarxes socials.

Tota la informació sobre les jornades, clicant aquí.