Bricomart i Mercadona aterren en un nou macrocentre comercial a Terrassa

D'aquí un parell de mesos, el solar que hi ha just al costat del centre Eroski, a l'avinguda del Vallès, viurà una autèntica transformació amb l'aparició d'un nou complex d'oci: Terrassa Plaça

J.M.O / L.T.
02 de febrer del 2016
Actualitzat el 03 de febrer a les 9:39h
Ubicació del futur centre comercial
Ubicació del futur centre comercial | Foto: Citygrove

Aquesta propera primavera s'iniciaran les obres d'un nou centre comercial que ocuparà una parcel·la de 56 mil metres quadrats. Es tracta del futur projecte Terrassa Plaça, que es trobarà delimitat per l'avinguda del Vallès, el carrer Navarra, l'avinguda de les Nacions i el carrer Cantàbria. Actualment, just a tocar hi ha un hipermercat Eroski, una galeria comercial i els establiments Burger King i Viena. Segons anuncien els seus promotors el projecte ha d'estar en funcionament a partir de la primavera de 2017.  

Per ara, no tenen llicència obres majors encara, però està demanada i en tràmit, i apunten que es resoldrà en breu, informen fonts de l'Ajuntament de Terrassa a La Torre. Si que se'ls ha atorgat una llicència d’obres menors per enderroc d'una nau de la zona. Segons el POUM, és un terreny destinat al sector terciari. A l’Àrea 4 no consta cap petició de llicència d’activitat ara per ara, però és normal, perquè això es dóna més endavant, quan l’obra ja està més avançada.
 

Simulació de com serà el futur centre comercial Foto: Citygrove

Terrassa Plaça corre a càrrec de Citygrove, que ha participat en els seus 25 anys d'experiència amb la promoció i desenvolupament de més d'una trentena de projectes de centres i parcs comercials a nivell estatal. 

L'objectiu no només és portar un centre comercial nou sinó remodelar tot l'espai actual,
basant-se en un "disseny modern i avantguardista" que estarà ideat per l'Estudi d'Arquitectura L-35.

A les places d'aparcament ja existents que es troben en la parcel·la d'Eroski, s'afegiran 1.015 places d'aparcament addicionals, a més de places habilitades per a motos, bicicletes i punts de recarrega per a vehicles elèctrics.

El projecte ja compta amb dos pols d'atracció comercials ja signats: Bricomart del Grup ADEO, líder mundial en el sector del Bricolatge i materials de construcció, amb 11.900m2 de SBA, i Mercadona Supermercats amb 2.732m2 de SBA, capdavantera a nivell nacional en el sector de l'alimentació. S'espera que en els propers mesos, altres empreses de caràcter estatal i fins i tot multinacionals s'adhereixin en aquest projecte. Terrassa Plaça comptarà amb 14 locals disponibles per a fins comercials.

Fonts de la direcció de l'empresa consultades per La Torre s'han remès a la informació que es troba publicada al web de Terrassa Plaça i han indicat que en el proper mes de març hi haurà més novetats. De moment això és tot el que ha transcendit ja que "encara hi ha molts aspectes que entren dins de la confidencialitat". 
 

Mercadona cobrirà uns 2700 metres quadrats Foto: Citygrove

 

Simulació de com serà el futur centre comercial Foto: Citygrove