El cànnabis i l'alzheimer, ponències a la jornada científica de Mútua Terrassa

Es presentaran les principals línies de recerca dels grups d'investigació de la FMT

La Torre
02 de febrer del 2016
Aquest dimecres, 3 de febrer, la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa celebrarà la seva tercera jornada científica sota el títol Recerca capdavantera a la FMT. Línies de recerca amb finançament extern. Tindrà lloc a l'Edifici Docent de MútuaTerrassa i s'iniciarà a les 12.45h amb la inauguració a càrrec del Dr. Antoni Casagran, gerent de l'Àmbit de Servei Assistencial i el Dr. David Dalmau, director de la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa.

La jornada comptarà, a partir de les 13h, amb la participació del catedràtic Sir Robin Murray, que presentarà la conferència central Traditional marijuana, high potency cannabis, and synthetic cannabinoids: increasing risk for psychosis
 
En aquesta edició es presentaran les principals línies de recerca dels grups que desenvolupen activitats d'investigació en el laboratori de recerca de la FMT i que reben finançament extern. En aquest sentit, hi intervindrà la Unitat de Psiquiatria Infanto-juvenil, la de Neuropatologia Vascular, la d'Hipertensió i Risc Cardiovascular, la de Neuropatologia Degenerativa, la de Malalties Infeccioses i la de VIH/SIDA així com el Servei de Malalties del Tracte Digestiu.
 
La cloenda és prevista sobre les 17.20h amb un seminari obert, amb el títol: Present i futur de la malaltia d'Alzheimer: un canvi d'actitud, a càrrec del Dr. Miquel Aguilar, cap del servei de Neurologia de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.