Més implicació veïnal en la Comissió de Seguiment de Coll Cardús

Es modifiquen els estatuts de l'òrgan per tal d'incloure-hi les associacions més afectades i directament relacionades amb l'abocador i el CTR

per La Torre, 1 de febrer de 2016 a les 16:41 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de febrer de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Ple ordinari de l’Ajuntament de Vacarisses va aprovar la modificació i actualització dels estatuts del Consell Sectorial de Seguiment del CTR i l'abocador de Coll Cardús. A banda d’afegir el Centre de Tractament de Residus al nom de l’òrgan, les principals novetats que s’hi incorporen afecten la seva composició. I és que, a partir d’ara, en formaran part les associacions de veïns de les urbanitzacions més properes a l’abocador (La Carena Llarga, Torreblanca II i Els Caus), l’Associació Prou Pudors de Coll Cardús i el CTR. L’alcalde de Vacarisses, Antoni Masana, com a president del consell, convocarà una reunió ordinària a l’any i, "amb caràcter extraordinari, les que siguin necessàries". La propera tindrà lloc el 29 de febrer.

 

Participació