Monogràfic a Terrassa sobre la Unió Europea davant el repte dels refugiats

La professora de dret internacional Sílvia Morgades imparteix tres classes magistrals

per La Torre, 2 de febrer de 2016 a les 07:35 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de febrer de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Comunitat Internacional i la Unió Europea davant dels reptes actuals: Crisi de refugiats o crisi de solidaritat? és el monogràfic que impartirà Sílvia Morgades, professora Lectora de Dret internacional públic i Relacions internacionals de la UPF, els propers dies 3, 10 i 17 de febrer a l'aula 105 de l'ESEIAAT-UPC. Seran totes les classes de sis a dos quarts de vuit del vespre i cal inscripció prèvia al correu actes.2011@gmail.com (socis d'ACTES 5 euros, no socis 15 euros). 

El programa versarà sobre:

1. La Comunitat internacional actual: Estats, Organitzacions Internacionals i la      subjectivitat internacional limitada de les persones. El principi de non-refoulement 
2. La Unió Europea i els seus espais: Unió Econòmica i Monetària (UEM); Schengen; i l’Espai de Llibertat, Seguretat i Justícia (ELlSiJ) 

3. El Sistema Europeu Comú d'Asil (SECA): la coordinació i harmonització dels sistemes d'asil estatals davant dels fluxos de refugiats 

 

Participació