Un ciclista queda inconscient per un atropellament al pàrquing de l'Eroski

Un vehicle va colpejar violentament la víctima, un noi jove, quan ambdós circulaven per l'interior de la zona d'aparcament del centre comercial de Terrassa

La Torre
01 de febrer del 2016
Actualitzat a les 16:17h
La víctima va ser trasllada amb un traumatisme craneoencefàlic a Mútua
La víctima va ser trasllada amb un traumatisme craneoencefàlic a Mútua | Foto: Juan Díaz

La víctima va ser trasllada amb un traumatisme craneoencefàlic a Mútua Foto: Juan Díaz


Un accident molt absurd però que podria haver acabat en tragèdia. Aquest diumenge pels volts de dos quarts d'onze del matí, un jove circulava amb la seva bicicleta per l'interior de l'aparcament del centre comercial Eroski, a tocar del carrer d'Extremadura quan va ser envestit per un cotxe. El cop va ser prou fort perquè, segons han explicat testimonis a La Torre, aquells que es trobaven al camp municipal del San Cristóbal ho sentissin. 

El noi va quedar estès inconscient a terra després de rebre un fort impacte amb el lateral del turisme, un Seat Leon. Segons testimonis, gràcies al fet que portava el casc posat el xoc amb el terra no va ser tan perillós. Una dotació dels Bombers van ser els primers a atendre la víctima que ja es trobava conscient però que no recordava què havia passat. Policia Municipal i SEM també van ajudar a socorre'l.

Els serveis mèdics el van atendre in situ i van decidir traslladar-lo d'urgències a Mútua per un fort traumatisme craneoencefàlic. La bicicleta va quedar en poder dels Bombers que la van traslladar a la seva seu mentre que els agents van efectuar l'informe tècnic de l'accident.