La Torre sorteja entrades pel concert «Star Wars i Cors de Cinema»

per La Torre, 1 de febrer de 2016 a les 15:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de febrer de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Torre sorteja una entrada doble pel concert Star Wars i Cors de Cinema. La funció tindrà lloc el proper divendres 5 de febrer a les 21h al Centre Cultural de Terrassa. 

Si l'adjectiu que millor vesteix la banda sonora d'Star Wars és “espectacular”, imagina't com deu ser amb la suma de les veus de l'Orfeó Català dirigit per Pablo Larraz amb els músics de l'Orquestra Simfònica del Vallès. Reviu en una sola vetllada tantes emocions extremes com les pel·lícules que te les han provocades.
Normes del Sorteig:
- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- El termini per participar al sorteig es tancarà dijous, 4 de febrer, a les 09:00 hores.

- Tot seguit La Torre farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.
- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat .
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí diari de La Torre. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.

 

Arxivat a:
SORTEIG d'entrades
Participació